Koomolo

Impact maken met jouw bedrijf? De fiets is een van de belangrijkste schakel in het verduurzamen van de last mile. Met de Koomolo cargo bike trailer maak jij het verschil in jouw stad of dorp.

Koomolo.

De Koomolo bike trailer

De Koomolo bike trailer is de perfecte aanvulling op je huidige fiets of bakfiets met zijn 215 kg aan laadvermogen en wendbaarheid. Met een Koomolo creëer je meer laadcapaciteit en flexibiliteit in jouw bezorgservice of dienst. Bezorgen in een voetgangersgebied? Koppel de Koomolo trailer af en ga eenvoudig te voet verder.

Slim ontwerp
Door het modulaire ontwerp zijn losse componenten en frame onderdelen eenvoudig te vervangen. En met een groot laadoppervlakte van 740 mm x 1700 mm en een maximale breedte van 997 mm is de trailer uniek in zijn soort. Ontworpen en geassembleerd in Nederland.
Elektrisch ondersteund
Met de Koomolo e-trailer kun je met gemak 225kg achter de fiets meenemen. De elektrische ondersteuning helpt jouw hierbij.
Veiligheid boven alles
De hydraulische oplooprem, een laag zwaartepunt en de bumpers rondom de trailer maakt de Koomolo trailer veilig in gebruik.
Voor jouw bedrijf
Op zoek naar een module specifiek voor jouw business of service? Laat het ons weten! Immers weet jij wat er nodig is om jouw bedrijf duurzaam en efficiënt te kunnen laten bezorgen. En daar helpen we je maar al te graag mee.

Ruim laadoppervlak van 1,26 m².

Modulair gebouwd.

Spanninga led verlichting en reflectie.

48V | 1000Wh accu | geïntegreerd in het frame.

Eenvoudig met de hand te bedienen als handtrolley.

15 mm steekas wielmontage.

Interne kabelgeleiding om beschadigingen te voorkomen.

Schwalbe Pick-up banden.

Laat je inspireren op het gebied van fiets transportoplossingen en ervaar de Koomolo cargo bike trailer.


Durf jij te pionieren binnen jouw stad of dorp?

Interesse in een van onze producten?